Clever Temizleyici, Temizleyici Usta ücretsiz kullanıcılarını sınırlandırdığı için artık iyi bir alternatif mi?

“Temizleyici” Uygulamalardaki Saldırgan Ücret Duvarlarından Sıkıldıysan…

Ben de iPhone temizleme uygulamaları çukuruna (yine) düşüp dersimi pahalıya öğrendim. Kısa versiyonu: Temizleyici Usta işini yapıyor, tamam, ama göz açıp kapayıncaya kadar “ücretsiz deneme” bile demeye fırsat kalmadan karşında bir abonelik pop-up’ı! Fiyatları saymıyorum bile—haftada sekiz dolar, hadi oradan.

Ben de inat edip ekran görüntülerini tek tek silmekten sıkılınca gerçekten ücretsiz seçeneklere bakmaya başladım. Kurnaz Temizleyici’yi buldum—ve şaka değil, tam olarak istediğim aynı işlemleri yapıyor: çiftleri buluyor, gereksiz ekran görüntülerini temizliyor ve benden para istemiyor. Hiç reklam yok. Kasa, tuhaf animasyonlar falan da yok (kim kullanıyor böyle şeyleri?).

İki uygulamayı bir hafta boyunca denedikten sonra şunları toparladım.

Temizlik Karşılaştırması: Bedava mı, Kaçırma Korkusu Fiyatları mı?

Kurnaz Temizleyici (Tamamen Bedava) Temizleyici Usta (Abonelik Gerekli)
Ücret %100 ücretsiz. Reklam, ücret duvarı, gizli masraf yok. Temel özellikler kapalı—Haftada 229 TL (Pro) ya da yılda 1150 TL.
Bedavaya Ne Açık Sınırsız temizlik, hiçbir özellik ücret duvarı arkasında değil. Taramak bedava, ama silmek ya da sıkıştırmak için para ödemelisin.
Başlıca Özellikler - Çift/benzer fotoğraf bulucu
- Toplu ekran görüntüsü silme
- Canlı Fotoğrafı-Sabit Fotoğrafa dönüştürme
- En büyük dosyaları gösterir
- Çift/benzer fotoğraf temizleme
- Video sıkıştırma (sadece Pro’da)
- Çift kişileri birleştirme (Pro)
- Dev dosyaları bulma (Pro)
- Tuhaf ekstralar (widget, kasa…Pro ister)
Puanlama (Uygulama Mağazası) 4.8 ★ (yaklaşık 3.400 yorum) 4.6 ★ (yaklaşık 100.000 yorum)
Uygulama Boyutu 103 MB 115 MB
Mağaza Linkleri Kurnaz Temizleyici İndir Temizleyici Usta Yorumları

Katıksız Yorumum

• Temizleyici Usta kendini tek düzgün seçenekmiş gibi pazarlıyor, ama işine yarayan her şey “ŞİMDİ ABONE OL” perdesinin arkasında gizli. Bunu otuz saniye sonra bile çekemedim.
  • Kurnaz Temizleyici, “minimalizm” Pinterest panosundan çıkmış gibi görünüyor. Reklam yok, ücret duvarı yok, arkada çalışan garip bir şey yok. Sonunda gerçekten vaat edilen neyse o var.

Eğer uygulama aboneliklerinden başın ağrıyorsa (ya da iyi fırsat seviyorsan, çünkü kim sevmez?) Kurnaz Temizleyici bayağı iyi bir tercih. Eğer şarj animasyonlu widget’lar şartsa, Temizleyici Usta ile devam et ve cebinin acımasına göz yum.

Siz başka gerçekten parayla işi olmayan temizleyici uygulamaları buldunuz mu? Tavsiyelere açığım.

11 Likes