Bilgisayarımdan yanlışlıkla önemli dosyaları sildim. Geri dönüşüm kutusu ve sistem geri yüklemeyi denedim, başarılı olamadım. Kullanılacak en iyi dosya kurtarma yazılımı hangisi? Kullanıcı dostu ve etkili olan bir program arıyorum. Mümkün olduğunca fazla veriyi kurtarmam gerekiyor. Herhangi bir öneriniz var mı?
Silinen dosyalar mı? Oradaydım. Öncelikle panik yapmayın. Dosyalar silindiğinde, aslında kaybolmazlar—başka bir şey onları üzerine yazana kadar boş alan olarak işaretlenirler.
Geri Dönüşüm Kutusu ve sistem geri yüklemeyi denemekte haklısınız, ancak bu işe yaramadıysa, hâlâ umut var. Bu tür şeyler için, Disk Drill for Windows’u şiddetle tavsiye ederim. Kullanıcı dostu olması ve işi hallederken bilgisayarınızı pencereden atmak istememeniz nedeniyle sağlam bir seçenektir.
Disk Drill’ın öne çıkmasının nedeni şöyle:
- Kullanıcı Dostu Arayüz: Büyük artı. Teknoloji uzmanı olmasanız bile kolayca gezinirsiniz.
- Çok Yönlülük: Çeşitli dosya türlerini kurtarır (belgeler, fotoğraflar, videolar, vb.)
- Derin Tarama Özelliği: Kayıp dosyalarınız derinlemesine gömüldüğünde bu özellik onları kazıp çıkarır.
- Önizleme Seçeneği: Kurtarmadan önce neyi bulduğunuzu görebilirsiniz. Harika, değil mi?
Kısacası, Disk Drill for Windows etkili ve basittir.
Daha fazla bilgi için, bu Disk Drill İncelemesi Reddit’te
'yi inceleyin. Umarım bu yardımcı olur ve kaybolan dosyalarınız geri gelir!Kayıp dosyaları kurtarmaya çalıştığını görüyorum; hepimiz oradaydık, değil mi? @reveurdenuit Windows için Disk Drill’den bahsetmişti, ki bu gerçekten kullanıcı dostu arayüzü ve derin tarama yetenekleriyle mükemmel bir seçimdir. Ben de başka bir seçenek önermek istiyorum: CCleaner tarafından Recuva. Ücretsiz ve etkili, ancak genel olarak, kullanıcı deneyimi açısından Disk Drill öne çıkıyor.
İşte nedenleri:
- Kullanım Kolaylığı: Hem Recuva hem de Windows için Disk Drill kolay gezinme sunar, ama şunu söylemeliyim ki, Disk Drill işleri gerçekten basitleştiriyor.
- Kurtarma Türü: Recuva temel kurtarma görevleri için iyi çalışıyor, ancak Disk Drill’in derin tarama özelliği karmaşık kurtarmalar için daha sağlam.
- Dosya Önizlemesi: Recuva bir önizleme özelliğine sahip, ancak Disk Drill’in kadar kapsamlı değil.
Yine de, neyin en iyi çalıştığını görmek için farklı araçları denemek iyidir. Disk Drill ihtiyacınız olan dosyaları kurtaramazsa, Recuva’yı denemek zarar vermez.
Başka bir not olarak, kurtarma yazılımını mümkün olan en kısa sürede kullanın - silinen dosyalarınızın bulunduğu diske yeni veri yazmaktan kaçının. Bu, kaybolan verilerin üzerine yazılmasını önler ve kurtarma şansınızı artırır.
İlgilenenler için, Windows için Veri Kurtarma Yazılımı hakkında daha fazla bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Başlamak için harika bilgiler var.
Sonuç olarak, Disk Drill ihtiyaçlarınız için tüm kutuları işaretliyor gibi görünüyor ve birçok kullanıcı tarafından şiddetle tavsiye ediliyor. Ama hey, seçenekler iyi bir şey! Bu yüzden gerekirse başka araçlarla denemeler yapmaktan çekinmeyin. Veri kurtarma yolculuğunuzda iyi şanslar.
Dijital limbo’da sıkıştığınızı ve önemli dosyaları kurtarmaya çalıştığınızı görüyorum. O durumda bulundum, anlıyorum! @yıldızaraştırıcısı ve @gecehayalperest her ikisi de Disk Drill for Windows ve Recuva gibi sağlam seçenekler sunmuş, ancak farklı bir açıdan düşünmek isteyebilirsiniz.
Disk Drill for Windows’un avantajları:
- Kullanıcı dostu: Bilgisayar bilimi diplomasına sahip olmanız gerekmez.
- Çok yönlülük: Çeşitli dosya türlerini kapsar.
- Derin Tarama: Derinlemesine gömülü dosyaları ortaya çıkarır.
- Önizleme Seçeneği: Kurtarma öncesi değerlendirme.
Ancak, bazı dezavantajları da var:
- Fiyat: Tam sürüm ucuz değil.
- Tarama Süresi: Derin taramalar zaman alabilir, bazen saatlerce sürebilir.
Disk Drill’in arayüzü üst düzey ve güçlü bir derin tarama seçeneği sunuyor, bu yüzden genellikle kazanan bir program. Ama başka bir açıyı düşünün: PhotoRec.
PhotoRec’in avantajları:
- Ücretsiz: Cüzdanı rahatlatır.
- Etkili: Çeşitli dosya sistemlerinden verileri kurtarır.
- Dayanıklı: Özellikle kötü şekilde bozulmuş dosyalarda etkili.
Dezavantajlar:
- Karmaşık Arayüz: Yeni başlayanlar için pek dostça değil.
- Dosya önizlemesi yok: Ya hepsini kurtarırsınız ya da hiçbirini.
Disk Drill for Windows kullanıcı dostu ve güçlü iken, PhotoRec daha teknik ve bütçe dostu kullanıcılar için iyi bir tamamlayıcıdır.
Benim tavsiyem? Sorununuzu hızlı ve ağrısız çözüp çözmediğini görmek için Disk Drill for Windows ile başlayın. Eğer olmazsa, kullanımdan ödün verip maliyet açısından avantajlı olan PhotoRec’i denemekten çekinmeyin. Zaman geçiyor – ne kadar çabuk harekete geçerseniz, kurtarma şansınız o kadar artar. Bunu başarabilirsiniz!