iPhone için en iyi sesli kitap uygulaması nedir?

iPhone’um için en iyi sesli kitap uygulamasını arıyorum. Her gün gidip geliyorum ve bu zamanı sesli kitap dinleyerek değerlendirmek istiyorum. Ayrıca, çevrimdışı dinleme ve geniş bir kütüphane seçkisi gibi özelliklerle de ilgileniyorum. Herhangi bir tavsiye gerçekten faydalı olur. Teşekkürler!

Biliyor musun, o uzun yolculuklarda akıl sağlığını korumanı sağlayacak şey ne? Audible. Cidden, cebinde bir kütüphane gibi. Devasa bir seçkisi var, bir sürü özel içerik ve temel olarak sesli kitapları onlar icat etti. Çevrimdışı dinleme mi? Kesinlikle. Ayrıca bu Amazon, bu yüzden her zaman indirimler bulabilir ve okumaya karar verirsen Kindle ile senkronize edebilirsin.

Eğer yerel kütüphanen aracılığıyla sesli kitaplara ücretsiz erişim istiyorsan, Libby harika. Kullanıcı dostu, ama popüler başlıklar için bazen bekleme listesi var. Ama hey, bedava!

Sonra Apple Books var, eğer zaten Apple ekosistemine entegreysen, fena değil, ama kütüphane Audible kadar geniş değil. Yine de bazı özel şeyleri var.

Son olarak, Scribd de var. Kitaplar için bir nevi Netflix gibi, aylık ücret karşılığında sınırsız erişim, ama uyarayım, sesli kitap seçkisi Audible kadar zengin değil.

Derinlemesine dalmak ve kesinti istemiyorsan, Audible’a git. Bütçe dostu için, Libby senin dostun. Hem kitaplar hem de sesli kitaplar için tüm paket, Scribd. İyi yolculuklar! :red_car::books::headphones:

iPhone için en iyi sesli kitap uygulamasını mı arıyorsunuz? O zaman kemerlerinizi bağlayın – işte benim görüşüm. Audible burada gerçekte devdir. En büyük sesli kitap kütüphanesine sahiptir. Çevrimdışı dinleme birinci sınıf ve Amazon fırsatlarını da unutmayalım; bu fırsatlar başlıklardan birkaç kuruş tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Ancak alışılmış Audible ve Libby gibi seçenekler dışında konuşalım (ki bunlar harika, yanlış anlamayın). Düşünülmesi gereken başka bir mükemmel uygulama Google Play Kitaplar. Genelde gözden kaçar, ancak oldukça geniş bir koleksiyon, rekabetçi fiyatlar ve çevrimdışı dinleme sunar. Ve zaten diğer Google hizmetlerini kullanıyorsanız, entegrasyonu oldukça kullanışlı bulabilirsiniz.

Sonra Chirp var. Çok fazla bahsedildiğini görmüyorum, ama Chirp, özellikle e-posta listelerine abone olursanız, ciddi indirimli sesli kitaplar sunar. Fırsatları kovalayanlarımız için harika. Audible’ın derinliği ve özel içeriğini elde edemeyebilirsiniz, ama cüzdanınız size teşekkür edecek.

Ayrıca Kobo Books da var. Kütüphanesi Audible veya Scribd kadar büyük olmasa da Kobo, e-kitaplarla mükemmel senkronizasyon sağlar ve çevrimdışı dinleme çok kolaydır. Bonus olarak, bir Kobo eReader’a sahipseniz ayrıca avantajlıdır.

Biraz maceracı hissediyorsanız ve küçük bir zahmete katlanmaya razıysanız, Libro.fm’i deneyin. Yerel kitapçıları destekler ve paranızın nereye gittiğini bilmek iyi hissettirir. Oldukça iyi bir seçimi vardır, ancak Audible kadar kapsamlı değildir. Yine de çevrimdışı dinleme imkanı vardır, bu nedenle bu yönü de karşılanmış olur.

Yani evet, Amazon dünyasında tamamen içine dalmışsanız, Audible en iyi seçiminizdir. Ama alternatifler arıyorsanız, Google Play Kitapları veya Chirp’i de ihmal etmeyin. Bazen daha az gidilen yol ilginç keşiflere götürür. Üstelik, çeşitlilik yolculuğu taze tutar!