Evdeki WiFi ile sorun yaşıyorum ve bağlantıyı sorun gidermek ve optimize etmek için iPhone’um için güvenilir bir WiFi analizörü ihtiyacım var. İyi bir uygulama önerebilecek olan var mı? Teşekkürler!
WiFi sorunları yaşıyorsanız ve iPhone’unuz için güvenilir bir analiz uygulamasına ihtiyacınız varsa, iOS için Netspot’u kesinlikle kontrol etmelisiniz. Katı bir tercih, oldukça kullanıcı dostu ve WiFi bağlantınızı sorunlarını gidermek ve optimize etmek için kapsamlı özellikler sunar. Birkaç farklı uygulama denedim ve Netspot her zaman bana sinyal gücü, ağ kullanımı ve diğer cihazlardan kaynaklanan potansiyel girişim konusunda en iyi içgörüyü verdi.
WiFi SweetSpots veya Havaalanı Yardımcı Programı gibi diğer uygulamalar da yararlı olabilir, ancak iOS için Netspot’u en güvenilir ve tam özellikli buldum. iPhone için Appstore’dan WiFi Analizörünü İndirebilirsiniz
ve kendiniz görebilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir ve WiFi sorunlarınız kısa sürede çözülecektir.Netspot for iOS’u deneyebilirsiniz. Özellikle WiFi bağlantınızı sorun giderme ve optimize etme açısından zengin özellikler sunduğu için kesinlikle sağlam bir seçenek. Sinyal gücü sorunlarını teşhis etmek ve parazit kaynaklarını belirlemek konusunda kişisel olarak büyük bir başarı elde ettim.
Ancak, Fing Ağı Tarayıcı’sını da kontrol etmek isteyebilirsiniz. WiFi ağınıza derinlemesine içgörüler sağlayabilen başka bir güçlü araç; örneğin, davetsiz misafirleri tespit etme ve cihaz davranışını anlama gibi. Kullanıcı dostu olması da oldukça iyi.
Biraz dikkatli olun, ancak — Netspot harika olsa da, bazı daha ileri düzey özellikleri yalnızca temel sorunları gidermeyi amaçlıyorsanız biraz aşırı gelebilir. Yani, eğer fazla geldiğini hissederseniz, WiFi SweetSpots ve Apple’ın Airport Utility gibi daha basit seçenekler de işi halledebilir. Netspot kadar kapsamlı olmasalar da bazen basit tutmak en iyi yol olabilir. Ama Netspot’u göz ardı etmeyin; detaylı analiz için oldukça üst düzeydir.
Daha fazla bilgi için, Netspot’un resmi sitesini Netspot for iOS adresinde inceleyebilirsiniz. Oldukça basit ve sizi hızlıca doğru yola yönlendiriyor.