Jaka jest najlepsza aplikacja do audiobooków na iPhone'a?

Szukam najlepszej aplikacji audiobookowej na mój iPhone. Codziennie dojeżdżam do pracy i chcę wykorzystać ten czas na słuchanie audiobooków. Interesują mnie także funkcje takie jak słuchanie offline i dobry wybór biblioteki. Jakieś rekomendacje byłyby naprawdę pomocne. Dzięki!

Wiesz, co uratuje Twoją zdrową psychikę podczas tych długich dojazdów? Audible. Serio, to jak posiadanie biblioteki w kieszeni. Ma ogromny wybór, mnóstwo ekskluzywnej zawartości, i w zasadzie oni wynaleźli audiobooki. Słuchanie offline? Sprawdź. A co więcej, to Amazon, więc zawsze znajdziesz oferty i możesz zsynchronizować z Kindle, jeśli kiedykolwiek zdecydujesz się czytać.

Libby jest fantastyczna, jeśli chcesz mieć darmowy dostęp do audiobooków poprzez lokalną bibliotekę. Jest bardzo przyjazna dla użytkownika, ale czasami jest lista oczekujących na popularne tytuły. Ale hej, jest za darmo!

Jest też Apple Books, które jest przyzwoite, jeśli jesteś już zanurzony w ekosystemie Apple, ale ich biblioteka nie jest tak obszerna jak Audible. Mają jednak trochę ekskluzywnych rzeczy.

Na koniec jest też Scribd. To jak Netflix dla książek, nieograniczony dostęp za miesięczną opłatą, ale uwaga, ich wybór audiobooków nie jest tak solidny jak w przypadku Audible.

Jeśli poważnie myślisz o zagłębianiu się bez przerw, wybierz Audible. Dla przyjaznych dla budżetu, Libby to twój kumpel. Dla całego zestawu z książkami i audiobookami, Scribd. Szczęśliwego dojeżdżania! :red_car::books::headphones:

Szukasz najlepszej aplikacji do audiobooków na iPhone’a, co? No to trzymaj się – oto moja opinia. Audible to, bez wątpienia, gigant w tej kategorii. Ma największą bibliotekę audiobooków. Słuchanie offline jest na najwyższym poziomie, a nie zapominajmy o tych ofertach Amazon, które mogą obniżyć cenę o kilka dolarów za tytuł.

Ale porozmawiajmy o opcjach poza standardowymi, takimi jak Audible i Libby (które są świetne, nie zrozum mnie źle). Kolejną świetną aplikacją, którą warto rozważyć, jest Google Play Książki. Często jest niedoceniana, ale oferuje dość wyczerpującą kolekcję, konkurencyjne ceny i słuchanie offline. Jeśli już korzystasz z innych usług Google, możesz uznać integrację za całkiem wygodną.

Jest też Chirp. Nie widzę jej często wspominanej, ale Chirp oferuje mocno przecenione audiobooki, szczególnie jeśli zapiszesz się na ich listę e-mailową. To fantastyczna opcja dla tych z nas, którzy polują na okazje. Możesz nie dostać takiej głębi i ekskluzywnej treści jak w Audible, ale twój portfel będzie ci wdzięczny.

Jest także Kobo Książki. Mimo że jego biblioteka może nie dorównywać Audible lub Scribd, Kobo oferuje świetną synchronizację z e-bookami, a słuchanie offline to pestka. Bonus, jeśli masz czytnik Kobo eReader.

Jeśli masz ochotę na przygodę i nie masz nic przeciwko odrobinie kłopotów, spróbuj Libro.fm. Wspiera lokalne księgarnie i możesz czuć się dobrze z tym, gdzie trafiają twoje pieniądze. Ma przyzwoity wybór, choć nie tak szeroki jak Audible. Wciąż masz możliwość słuchania offline, więc to jest załatwione.

Więc tak, jeśli jesteś zanurzony w świecie Amazon, Audible to najlepszy wybór. Ale nie zapomnij o Google Play Książki albo Chirp, jeśli szukasz alternatyw. Czasem wybór mniej uczęszczanej drogi prowadzi do ciekawych odkryć. Dodatkowo, różnorodność sprawia, że podróż do pracy staje się ciekawsza!